2012.08.28.    Szepesi Bence sikere

A területi serdülő asztalitenisz versenyt magbiztos játékkal Szepesi Bence nyerte meg. A Kováts DSE Karcag versenyzője augusztus 24-én átigazolt a Jászkun Volán Sport Clubba. Bence Szeptember 1-től a Jászkun Volán SC edzéseit fogja látogatni, középiskolai tanulmányait pedig a szolnoki Varga Katalin Gimnázium matematika-angol tagozatán kezdi el.

 

Szepesi Bence a magyar serdülő ranglistán jelenleg a 22. helyen áll, 2013-ban pedig átlép az ifjúsági korosztályba.


2012.06.06.    Szudi Ádám köszöntése

2012. június 5-én Szalay Ferenc polgármester úr köszöntötte azokat a szolnoki diákokat, akik kiemelkedő országos, vagy nemzetközi eredményt értek el. A díjazottak között szerepelt Szudi Ádám is, aki a Varga Katalin Gimnázium magyar-angol két tanítási nyelvű program 10/C osztályos tanulója. A Jászkun Volán SC sportolója már két EB éremmel rendelkezik és elsőéves ifiként megnyerte a Szlovén Nemzetközi Asztalitenisz Bajnokságot.

2012.06.25.    Szezonnyitó verseny Karcagon

 

Karcagon rendezték meg a Szent István Kupa idénynyitó asztalitenisz versenyt, ahol a hazai játékosok mellett külföldiek is asztalhoz álltak. A Jászkun Volán SC versenyzői négy első helyet, és három bronzérmet szereztek.

 

A férfi egyénit Szudi Ádám nyerte meg, a legjobb 4 között előbb angol, majd utána szerb ellenfelét győzte le. A férfi páros versenyszámban a Lukács Richárd-Szudi Ádám duó állt a dobogó tetejére. Az ifjúsági leány és a felnőtt női párosban a serdülő EB-n bronzérmet szerző Nagypál Csilla-Imre Leila (Kecskemét) kettős volt a legjobb.

 

Az ifi leány egyesben Nagypál Csilla  a harmadik helyen végzett, Nagypál Márta az orosházi Fehér Zsófiával a női párosban bronzérmet szerzett. A Jászkun Volán SC NB I/B-s női csapatának új játékosa Gombos Bettina lengyel párjával (Paulina Krzysiek) az ifi leányok között szintén bronzérmes lett.

 

A Kováts DSE Karcag játékosa, Szepesi Bence a serdülő fiúk mezőnyében a dobogó harmadik fokára állhatott. Bence átigazolása a Jászkun Volán SC csapatába folyamatban van, a következő versenyen már a Jászkun Volán SC színeiben fog versenyezni.

Contact Information

1234 Some Street, Brooklyn, NY 11201
Phone: 1(234) 567 8910
Fax: 1(234) 567 8910
E-mail: companyname@yahoo.com