FÉRFI NB INem sikerült a bennmaradás

A Jászkun Volán Sport Club Kft. NB I-es asztalitenisz-csapatának le kellett győznie a negyedik helyen álló Szécsényt az utolsó fordulóban ahhoz, hogy bennmaradjon. 
A hazai pályán játszó volánosok az egyik párost megnyerték, Molnár István és ifj. Szöllősi Péter révén, így 1:1-es állásról kezdődtek az egyéni mérkőzések. Az első körben csak Molnár István győzött, így 4:2-es előnybe kerültek a vendégek. A következő körben pedig csak ifj. Szöllősi nyert, így 7:3-ra nőtt a Szécsény előny. A folytatásban sem sikerült közelebb kerülnie a Volánnak a riválishoz. Molnár I. és Nagy Sándor azért hozta a meccsét, de a 9:5-ös hátránynál eldőlt, hogy nem lesz meg a győzelem. Sőt az utolsó körben a nógrádiak jól koncentráltak és megnyerték a szoros összecsapásokat, így 13:5-ös győzelmet arattak.

Ez a vereség azt jelenti, hogy a Jászkun Volán SC kiesett az NB I-ből, 10. helyen zárt 8 megszerzett ponttal.Érdekes, hogy az előző szezonban az 5 pont elég volt a 9. helyhez, ami utólag bennmaradást ért.
A szezont nagyban meghatározta az amerikai Mark Croitooro sérülése, aki így csak 4 meccsen tudta segíteni a csapatot, ha ő végigjátssza a szezont vélhetően bent maradt volna a Volán.
Molnár István Patrik kiemelkedően teljesített, 73%-os győzelmi mutatóval zárt, egyértelmű, hogy a liga legjobb játékosainak egyike.
Ifj. Szöllősi Péter 36%-ot ért el, Nagy Sándor 29%-ot. Ezen három játékoson kívül nem volt más, aki a meccsek felét lejátszotta volna, viszont nagyon sokan játszottak néhány alkalommal.

Jászkun Volán Sport Club Kft - Szécsény 5:13
Győzött: Molnár I. 2, Nagy 1, ifj. Szöllősi 1, Szepesi 0, Molnár I.-ifj. Szöllősi páros 1. 

2:6-ról győzött a Volán és közel került a bennmaradó 8. helyhez

Kecskemétre látogatott a Jászkun Volán Sport Club Kft. NB I-es asztalitenisz-csapata. A hetedik helyen álló hazaiak voltak a találkozó esélyesei.

A párosok után 1:1 volt az állás, szolnoki részről a Molnár István, ifj. Szöllősi Péter duó volt eredményes. Az egyéni meccsek elején ellépett a Kecskemét. Csak Molnár István nyert az első hat egyéni mérkőzés során. Ekkor 6:2-t mutatott az eredményjelző. Ezután jöttek játékba a vendégek. Ifj. Szöllősi 0:2-ről felállva verte Fodort. Molnár I. ismét nyert. Nagy Sándor legyőzte Nemest 3:1-re, ifj. Szöllősi pedig a paralimpikon Csonkát. Az ifi válogatott Molnár I. hozta a számára kötelezőt a serdülő válogatott Both O. ellen, 7:7-re alakult az állás a záró kör előtt. Molnár I. ezúttal is megingathatlan volt. Ifj. Szöllősi óriási csatában döntő szettben 11:9-re verte Bothot. 9:7-es előnyünknél Molnár László nem bírt Csonkával, így Nagyon volt a sor, hogy behúzza a 10., végső győzelmet jelentő sikert. Fodort lecserélték, helyette Medvegy állt be a hazaiknál. Nagy 0:1-ről fordított és nyert 3:1-re, ami a Volán 10:8-as győzelmét jelentette.

A megszerzett 2 pontnak köszönhetően feljött a 9. helyre a szolnoki csapat és, amennyiben az utolsó fordulóban, április 17-én felülmúlja a negyedik helyen álló, de  tavasszal gyengélkedő Szécsényt, akkor valószínűleg (amennyiben az ATSK Szeged kikap a második Félegyházától) bentmarad az NB I-ben.

Kecskemét-Jászkun Volán SC 8:10

Molnár István 4, ifj. Szöllősi P. 3, Nagy S. 2, Molnár I.ifj. Szöllősi páros 1.

Vereség mindkét szegedi csapat ellen

A két szegedi csapat elleni vívta legutóbbi két bajnoki mérkőzését az asztalitenisz NB I-ben szereplő Jászkun Volán Sport Club Kft.

Előbb a Szegedi AC-t fogadta a csapat és szenvedett 13:5-ös vereséget. Molnár István 3, ifj. Szöllősi Péter 2 győzelmén kívül nem volt ok az örömre.

Az ATSK Szegeddel idegenben mérkőzött meg a Volán. A szintén a kiesés elől menekülő ATSK megerősítette játékosállományát a télen és visszavágott az őszi vereségért.
12:6 lett a végeredmény. Molnár I. 2, Nagy Sándor 1, a sérüléséből visszatérő Szepesi Bence 1 és ifj. Szöllősi 1, valamint a Molnár, ifj. Szöllősi páros 1 mérkőzést nyert.


Tisztes helytállás a listavezető otthonában - bravúrokkal

A férfi asztalitenisz NB I 13. fordulójában a Jászkun Volán Sport Club Kft. a listavezető DVTK otthonába látogatott. Ősszel, még az amerikai Mark Croitoroóval a soraiban a szolnokiak bravúros döntetlenre voltak képesek a borsodiakkal szemben. Croitoroo november óta sérült, őt ezúttal az NB III-as csapat tagja, Dr. Sági László helyettesítette.

A párosok után 2:0-ra vezettek a hazaiak. Az első egyéni mérkőzésen váratlan és egyben bravúros győzelmet aratott Ifj. Szöllősi Péter a miskolciak legjobbja, Széll Zsolt ellen (3:1), aki tavalyelőtt még a Bundesliga 2-ben játszott, valamint néhány éve szerb felnőtt válogatott volt. A 32 éves játékosnak az idei szezonban eddig egyetlen veresége volt a lejátszott 47 mérkőzése alatt, azt Molnár István ellen szenvedte el ősszel, és most ismét szolnoki játékos tudta őt legyőzni. Molnár ezúttal is jól játszott, három magabiztos sikert aratott (Doros, Kővári, és Tóth Zs. ellen), csupán Széllel nem bírt. Ifj. Szöllősi Széllen kívül még Kővárit múlta felül, így két meccset nyert, Nagy Sándor egyszer volt eredményes, akkor Dorost verte. 12:6-os DVTK-győzelem született.
Február 27-én a Gödöllőt fogadja a Volán a Gépipari tornatermében 11 órától.


DVTK - Jászkun Volán Sport Club Kft. 12:6

Szolnoki győzelmek: Molnár István 3, Ifj. Szöllősi Péter 2, Nagy Sándor 1.

12. forduló:
Nüanszokon múlt a siker a Cegléd ellen


A férfi asztalitenisz NB I 12. fordulójában a Jászkun Volán Sport Club Kft. a középmezőnyben tanyázó Ceglédet fogadta.

A párosok után a ceglédiek kerültek 2:0-ás előnybe. Az első egyéni körben Molnár István és Nagy Sándor győzelmével tartotta a lépést a vendégekkel a Volán. Innentől a meccsek nagyrésze döntő játszmában dőlt el, és a kritikus labdameneteket rendbe a ceglédiek nyerték meg. Több esetben is 2:0-ás előnyről veszítettek a hazai játékosok 3:2-re. Összességében tíz döntő szettes összecsapás volt, amelyből hetet a  vendégek húztak be, és ennek köszönhetően győztek végül 12:6-ra. Nagy jól teljesített, három egyéni győzelmet szerzett, Molnár I. kétszer volt eredményes, míg Ifj. Szöllősi Péter egyszer, Molnár Lászlónak viszont nem jött össze a siker.

A forduló többi eredményének köszönhetően maradt a még bennmaradást érő nyolcadik helyen a Jászkun Volán SC. A 13. fordulóban a listavezető DVTK otthonában vendégeskedik a gárda, amely ellen ősszel bravúros döntetlent harcolt ki.

Jászkun Volán Sport Club Kft. - Ceglédi VSE 6:12

Szolnoki győzelmek: Nagy S. 3, Molnár I. 2, Ifj. Szöllősi 1.
11. forduló:
2:6-ról felállva játszott döntetlen a Volán Nyírbátorban 
 
 
Kiesési rangadóra látogatott a kilencedik helyen álló Nyírbátor otthonába a nyolcadik Jászkun Volán Sport Club KFT a férfi asztalitenisz NB I 11. fordulójában. Ahogyan az elmúlt fordulókban, ezúttal is tartalékos volt a gárda: az NB III-as csapatból Dr. Sági László segítette az együttest. A hazaiak viszont erősödtek az őszi meccshez képest, hiszen leigazolták az addig Németországban légióskodó Németh Jánost.
 
Mindkét páros csata nagy küzdelmet hozott, végül a Molnár István, Ifj. Szöllősi Péter kettős győzött, viszont a Nagy Sándor, Dr. Sági egység veszített.
Az egyéni találkozók rosszul indultak a mieink számára, hiszen csak Molnár I. nyert az első körben, sőt a nyírségiek 6:2-re elhúztak. Ekkor már látszott, hogy nagy bravúrokra van szükség a pontszerzéshez. Ennek szellemében ifj. Szöllősi és Molnár is 3:0-ra nyerte meg következő két találkozóját, 8:6-ra zárkózott fel a Volán. Ekkor következett két sorsdöntő összecsapás: Molnár az ellenfél kiválósága, Németh ellen 2:0-ra vezetett, majd 2:2-re módosult az állás. István a döntő játszmában pazar játékkal nyert 11:8-ra, így életben tartotta az esélyeket, nem mellesleg ezzel mindegyik összecsapását megnyerte aznap. A másik asztalon ezzel egyidőben ifj. Szöllősi a nyírbátoriak második számú versenyzőjével csatázott. 2:0-ra elhúzott, majd Tóth zárkózott, de a szolnoki játékos 3:1-hozta a találkozót. Ezt követően Dr. Sági veszített, így Nagyon múlott 9:8-as hazai előnynél, hogy összejön-e a döntetlen. Nagy nem kezdett jól, hiszen ellenfele 1:0-ra, majd a második játszmában 6:3-ra is vezetett, innen sikerült fordítani 3:1-re, ami 9:9-es döntetlent eredményezett.
Ezzel a Jászkun Volán  megőrizte a nyolcadik helyét a tabellán, egy ponttal továbbra is a Nyírbátor előtt áll.
A folytatás  február 6-án következik a Cegléd ellen hazai pályán a Gépipari tornatermében 11 órától.
 
 
 
Nyírbátor - Jászkun Volán Sport Club Kft.  9:9
 
Szolnoki győzelmek: Molnár I. 4, Ifj. Szöllősi 3, Nagy 1, Molnár I.-Ifj. Szöllősi páros 1
 
10. forduló:
Félegyházi papírforma-győzelem


A sérülések miatt fordulók óta tartalékosan felálló Jászkun Volán Sport Club KFT. ezúttal a tabellán második helyen álló Félegyházi ASI-t fogadta az asztalitenisz NB I 10. fordulójában. Az NB III-as csapatból ezúttal Zelei Norberttel egészült ki a gárda.

A párosok során jól szerepeltek a hazaiak, hiszen a Molnár István, Ifj. Szöllősi Péter kettős győzött, míg a Zelei, Nagy Sándor duó alaposan megszorongatta a jóval esélyesebb Pengő, Korponai egységet, de alulmaradt.
A félegyháziak három (Korponai, Pengő, Erdélyi) korábbi ifjúsági válogatott játékost tudnak a soraikban. A 17 éves szolnoki Molnár István Patrik jelenleg ifi válogatott és számít korosztálya egyik, ha nem a legjobbjának hazánkban. István nagy csatákat vívott és remek játékkal egy kivételével megnyerte ezeket, Korponai ellen különösen jól teljesített. Molnáron kívül a többiek nem bírtak a vendégek három erősségével. Nagy és Ifj. Szöllősi is mindössze az ellenfél negyedik számú versenyzőjét győzte le, Zelei siker nélkül zárt, így alakult ki a 12:6-os vendég győzelem.

A Volán január 16-án Nyírbátorban szerepel kiesési rangadón.

Jászkun Volán Sport Club KFT.  - Félegyházi ASI 6:12

Szolnoki győzelmek: Molnár I. 3, Nagy S. 1, Ifj. Szöllősi P. 1, Molnár I.-Ifj. Szöllősi páros 1

9.forduló:
Közel állt a bravúrhoz a Volán


A férfi asztalitenisz NB I 9. fordulójából elhalasztott mérkőzésen Szécsénybe látogatott a Jászkun Volán Sport Club Kft. A tabellán harmadik helyen álló hazaiak voltak a találkozó esélyesei.

A páros mérkőzések során lehetőség kínálkozott arra, hogy 2:0-ás előnybe kerüljenek a szolnokiak, de csak a Molnár István- Ifj. Szöllősi Péter duó győzött. Az egyéni találkozók során elhúzott a Szécsény. Első két meccséből csak Nagy Sándor és Molnár I. győzött egyszer-egyszer. A folytatásban viszont Molnár I. már nem talált legyőzőre, Nagy még egyszer győzött. Ifj. Szöllősi is eredményes volt már ekkor, két szoros vereségét követően. Ezekkel a sikerekkel felzárkózott a Volán 9:7-re, de az egyenlítés elmaradt, mert az utolsó két összecsapás elúszott. Molnár Lászlónak meccslabdái is voltak, de nem volt szerencséje a végjátékban.
A Jászkun Volán Sport Club Kft. továbbra is a bennmaradást jelentő nyolcadik helyen áll, január 9-én a Gépipari tornatermében fogadja a Félegyházi ASI-t.

SZERVA ASE Szécsény - Jászkun Volán Sport Club Kft.  11:7

Szolnoki győzelmek: Molnár István 3, Nagy S. 2, Ifj. Szöllősi 1, Molnár I.-Ifj. Szöllősi páros 1

8. forduló:

Bravúrgyőzelem az ATSK Szeged ellen


A Jászkun Volán Sport Club KFT. NB I-es férfi asztalitenisz csapata az ATSK Szegedet fogadta a nyolcadik fordulóban. 
A csapat amerikai légiósa, Mark Croitoroo továbbra is sérült. Őt ezúttal az NB III-as csapat egyik játékosa, Gáspár Mihály pótolta. Párosban Nagy Sándor oldalán győzelemmel mutatkozott be az NB I-ben. A másik párosunk viszont veszített. A folytatásban fej-fej mellett haladtak a felek. A mieink oldalán a 16 éves Molnár István Patrik sorban nyerte  mérkőzéseit, ez is kellett ahhoz, hogy szorosan alakuljon az összecsapás. A fordulat akkor következett, amikor 6:6-os állásnál Gáspár nagy meglepetésre legyőzte Nagy Bencét. Ifj. Szöllősi Péter és Nagy is hozta a kötelezőt a hajrában. Az utolsó találkozó előtt 9:8-ra vezetett a Volán. A mindent eldöntő meccset Ifj. Szöllősi vívta az ellenfél második számú játékosával, Ferencz Viktorral.  A roppant kiélezett párharcban a szolnoki fiú két játszmát is komoly hátrányból fordított meg, így aratott 3-1-es győzelmet (a harmadikat aznap), ami egyben a Jászkun Volán SC 10:8-as sikerét jelentette.

Ezzel a győzelemmel a szolnoki csapat feljött a hetedik helyre a tabellán, éppen az ATSK Szegedet megelőzve.

A következő mérkőzésüket Molnárék a Kecskemét ellen vívják december 1-jén 18:30-tól, hazai pályán.


Jászkun Volán Sport Club KFT. - ATSK Szeged  10:8

Szolnoki győzelmek: Molnár I. 3, Ifj. Szöllősi 3, Nagy 2, Gáspár 1, Nagy-Gáspár páros 1.

7. forduló:
Molnár István hibátlan maradt, de nyert a Szeged AC


A férfi asztalitenisz NB I hetedik fordulójában a Szeged AC II. otthonába látogatott a Jászkun Volán Sport Club KFT. A szolnoki esélyek jelentősen csökkentek, mikor kiderült, hogy az amerikai Mark Croitoroo sérülés miatt nem tartott a csapattal, őt Molnár László helyettesítette.  
Mindkét párosmeccs a hazaiaké lett, sőt az első három egyéni találkozó is, így 5-0-ás demoralizáló kezdést vezettek elő a hazaiak. Monár István törte meg ezt a rossz sorozatot. Sőt a 16 éves játékos később sem kegyelmezett ellenfeleinek. Megszorongatni sem tudták őt a hazaiak, négy mérkőzése alatt mindössze két játszmát vesztett, így roppant simán nyerte mind a négy összecsapását. A többiek közül viszont csak Nagy Sándor volt eredményes, ő viszont kétszer is (Koszó és Sipos ellen). Végeredményben 12-6-os szegedi győzelem született. 
November 22-én 11 órától a Gépipari tormatermében az ATSK Szegedet fogadja a Volán. 

Szegedi AC II.- Jászkun Volán Sport Club KFT. 12-6

Szolnoki teljesítmények: Molnár I. 4, Nagy S. 2, Molnár L. 0, Ifj. Szöllősi P. 0

5. forduló:
Nem volt esély Gödöllőn

Az egy héttel korábbi DVTK elleni bravúrdöntetlen és a Nyírbátor legyőzése után az asztalitenisz NB I-ben a Jászkun Volán Sport Club KFT. az 5. fordulóban Gödöllőre látogatott. A csapat húzóembere, Molnár István Patrik ezúttal nem tudta vállalni a játékot, így a győzelmi esélyek jelentősen csökkentek már a találkozó előtt. Istvánt Molnár László helyettesítette. 
Az amerikai légiós Mark Croitoroo ezúttal nem tudta azt nyújtani mint az előző fordulókban, de érthetetlen játékvezetői ítélet is sújtotta őt, amely teljesen kizökkentette a ritmusból, s végül egy egyéni győzelemmel zárt, akárcsak Nagy Sándor és Ifj. Szöllősi Péter. Molnár László a két párosunkhoz hasonlóan győzelem nélkül zárt , így a hazaiak sima 15-3-as sikert arattak és feljöttek a negyedik helyre a tabellán, míg a Volán a hetedik helyről várja a folytatást.

Gödöllői EAC - Jászkun Volán Sport Club KFT. 15-3

Szolnoki győzelmek: Mark Croitoroo 1, Nagy Sándor 1, Ifj. Szöllősi Péter 1.
4. forduló:
Szenzációs döntetlen (az addigi) listavezetővel, majd győzelem a Nyírbátor ellen

Molnár István a bajnokság legmagasabban jegyzett játékosát is legyőzte


Dupla forduló várt a hétvégén a Jászkun Volán Sport Club KFT. NB I-es férfi asztalitenisz csapatára. Szombaton a forduló előtt az első helyen álló, addig 100%-os DVTK-val találkozott. A mérkőzés előtt nem volt olyan ember, aki azt mondta, volna, hogy a vendég DVTK most fog először pontot veszíteni a bajnokságban. A már tavaly is erős csapatnak számító együttes a nyáron klasszis játékost igazolt a korábbi szerb válogatott Széll Zsolt személyében, aki még másfél évvel ezelőtt a német Bundesliga 2-ben játszott. 
A szolnokiak 16 éves ifjúsági válogatott versenyzője, Molnár István Patrik parádés játékkal 3-1-re legyőzte a szezonban eddig 14 mérkőzésén át veretlen Széllt! Pisti emellett másik három egyéni meccsét is megnyerte, így hibátlan teljesítménnyel zárt. A Volán amerikai légiósa Mark Croitoroo ezúttal is bizonyított és két egyéni győzelmet aratott, valamint Nagy Sándorral párosban is eredményes volt. Nagy egyesben egyszer győzött, mégpedig Kővári ellen. Ifj. Szöllősi Péter pedig egyetlen győzelmét éppen 9-8-as vendég vezetésnél, az utolsó találkozón aratta Doros ellen nagy küzdelemben, amivel a Jászkun Volán SC kiharcolta a döntetlent a bajnokesélyes ellen.

Jászkun Volán Sport Club KFT - DVTK Sport KFT. 9-9
Szolnoki győzelmek: Molnár István Patrik 4, Mark Croitoroo 2, Nagy Sándor 1, Ifj. Szöllősi Péter 1, Croitoroo-Nagy páros 1.

2. forduló:
Másnap a szolnokiak a Nyírbátort fogadták, akik hozzájuk hasonlóan szintén egy ponttal álltak a tabellán az összecsapás előtt. Molnárék folytatták remek produkciójukat a nyírségiek ellen.
Párosban ezúttal a Molnár-Ifj. Szöllősi páros volt eredményes. Egyéniben Molnár, Croitoroo és Ifj. Szöllősi is jól teljesített, mindhárman három egyes meccset nyertek meg a négyből. Emellett Nagy egyszer győzött. A vendégek legjobbja, Sallai csak két mérkőzést tudott nyerni. Bár a találkozó közepénél már 8-2-re vezettek a volánosok, majd 9-3-ra, a vendégek feljöttek, de csak a tisztes helytállásra futotta erejükből, így 11-7-es szolnoki siker született. A Jászkun Volán SC három pontjával feljött a középmezőnybe, október 11-én pedig Gödöllőre látogat.

Jászkun Volán Sport Club KFT - Nyírbátori ASE 11-7

Szolnoki győzelmek: Molnár István Patrik 3, Mark Croitoroo 3, Ifj. Szöllősi Péter 3, Nagy Sándor 1, Molnár-Ifj. Szöllősi páros 1.

3. forduló:
Mark Croitoroo parádésan mutatkozott be


A Jászkun Volán Sport Club KFT. NB I-es asztalitenisz-csapata a bajnokság harmadik fordulójában Ceglédre látogatott. A Volán nyári igazolása, Mark Croitoroo ezen a találkozón debütált új csapatában, nem is akárhogyan. Valósággal szárnyalt az amerikai légiós. Mind a négy egyéni találkozóját megnyerte. Remek szervái után kiválóan támadta, pörgette a labdákat és esélyt sem adott ellenfeleinek. Négy meccsén mindössze három játszmát vesztett.
Molnár István is jól kezdett, hiszen első-két összecsapását megnyerte utána azonban nem tudott nyerni, így két sikerrel zárt. Nagy Sándor és ifj. Szöllősi Péter  győzelem nélkül maradt, így 12-6-ra a házigazdák győztek.
Mark Croitoroo teljesítménye bizakodásra adhat okot a bennmaradást illetően a szolnokiak számára.

Hétvégén dupla-forduló vár a volánosokra: szombaton a listavezető DVTK-Volánt fogadják, másnap pedig a kiesés elől küzdő Nyírbátort látják vendégül a Gépipari tornacsarnokában 11 órától.

Cegléd - Jászkun Volán Sport Club KFT.  12-6

Szolnoki teljesítmény: Mark Croitoroo 4, Molnár István Patrik 2, Nagy Sándor 0, Ifj. Szöllősi Péter 0.


1. forduló:
Vereség a bajnokesélyes otthonában

Kiskunfélegyházán állt asztalhoz a Jászkun Volán Sport Club Kft. NB I-es férfi asztalitenisz csapata az 1. fordulóban. Az esélyek nem a mieink mellett szóltak. Ezt a tény az is alátámasztotta, hogy a Volán új igazolása, az amerikai Mark Croitoroo jelenleg Kínában edzőtáborozik, ezért nem lehetett a csapat segítségére.

A párosok után 1-1 volt az állás, hiszen a mieink részéről a Molnár István, ifj. Szöllősi Péter kettős győzött. A folytatásban fokozatosan léptek el a félegyháziak és a találkozó vége előtt el is dőlt a két pont sorsa. A szolnokiak részéről Molnár I., Nagy Sándor és ifj. Szöllősi is egy sikert könyvelhetett el egyesben, így kialakult ki a 14:4-es végeredmény.


Félegyházi ASI Jászkun Volán Sport Club Kft.  14-4

Volán: Molnár I. 1, Nagy S. 1, ifj. Szöllősi P. 1, Szepesi B. 0,  Molnár I.-ifj. Szöllősi P. páros 1, Nagy-Szepesi páros 0.
(2015.09.07.)

A 2015/16-os szezonban is az NB I Keleti csoportjában szerepel a Jászkun Volán Sport Club KFT.
Az első bajnoki időpontja: 2015.09.05.

Első számú férfi csapatunk a 2014-2015-ös idényben az NB I Keleti csoportjában szerepe
l

Vereséggel zárta a szezont a Jászkun Volán


A férfi asztalitenisz NB I 18, azaz záró fordulójában a Jászkun Volán Sport Club KFT. a Szegedi AC II.-t fogadta előrehozott mérkőzésen, hiszen eredetileg a jövő hétre volt kiírva a találkozó. 
Az elmúlt hetekkel ellentétben nem sikerült párost nyerni a szolnokiaknak, viszont  egyéniben Molnár István és Szepesi Bence is győzelemmel kezdett. A második körben is nyert Molnár, továbbá Nagy Sándor is eredményes volt. A harmadik körben a szegediek voltak jobbak 3:-1 arányban, ugyanis ekkor csak Nagy győzött, igaz ő simán. A hajrára fordulva még minimális esély volt a döntetlen elérésére, de ez a lehetőség elszállt, viszont Nagy és Molnár újabb sikert könyvelhetett el, a szegediek pedig azt, hogy 11:7-re nyertek. 

Jászkun Volán Sport Club KFT. - Szegedi AC II. 7:11

Szolnoki győzelmek: Molnár I. 3, Nagy S. 3, Szepesi B. 1


Az már a 17. fordulót követően eldőlt, hogy a Jászkun Volán Sport Club KFT. a 9. helyen fejezi be a tízcsapatos NB I-et, ami azt jelenti, hogy kiesett, de amennyiben lesz olyan csapat, amely visszalép az NB I-től, akkor nyáron helybetöltőt játszhat a volános alakulat.

Az idény során az együttes kimagaslóan legjobb játékosa Molnár István Patrik volt, aki 58%-os győzelmi  mutatóval zárta az elmúlt évekhez képest sokkal erősebb csapatokból és játékosokból álló NB I-et.  Ifj. Szöllősi Péter 24%-át nyerte meg találkozóinak, Nagy Sándor a meccsei 21%-át hozta, míg Szepesi Bence 16%-os győzelmi aránnyal fejezte be az évadot.
(2015.04.29.)
Közel volt a bravúrhoz a Volán Gödöllőn

A férfi asztalitenisz NB I 17., utolsó előtti fordulójában a Jászkun Volán Sport Club KFT. a Gödöllő otthonába látogatott. 
Fantasztikusan kezdtek a szolnokiak, hiszen mindkét páros találkozót megnyerték. A Molnár István, Ifj. Szöllősi Péter páros és a Szepesi Bence, Nagy Sándor kettős is magabiztos, 3:1-es sikert aratott. Az első egyéni körben Molnár simán nyert és Nagy, valamint Ifj. Szöllősi is közel állt a győzelemhez esélyesebb ellenfelével szemben. A második fordulóban Molnár Monostorit verte, Ifj. Szöllősi pedig Takácsot. Ekkor 5:5 volt az állás és jó esély kínálkozott a döntetlen elérésére. Molnár ismét nyert, ezúttal Bak ellen. Azonban ezt követően sorozatban öt volános vereség következett, ezzel eldőlt a mérkőzés sorsa. A végén Szepesi nyert, ezzel alakult ki a 11:7-es végeredmény.

Ezzel a vereséggel eldőlt, hogy 9. helyen zárt és kiesett az NB I-ből a Jászkun Volán Sport Club KFT., azonban az is biztos,hogy a szolnoki gárdának megvan az esély arra, hogy nyáron helybetöltőt játszhat az NB I-ben maradásért, amennyiben egy csapat visszalép.

Az utolsó fordulóbeli meccsét előrehozta a Volán, mert az eredetileg kiírt időpontban, május 8-án  Molnár István Patrik a Spanyol Ifjúsági Nemzetközi Bajnokságon fog szerepelni a magyar válogatott tagjaként. A Szeged AC elleni mérkőzés lejátszásának új időpontja: 2015. április 28. (kedd), 19:00. A találkozóra a Gépipari szakközépiskola tornatermében kerül sor.

Gödöllői EAC - Jászkun Volán Sport Club KFT.  11:7

Szolnoki győzelmek: Molnár I. 3, Szepesi B. 1, Ifj. Szöllősi 1, Molnár,Ifj.Szöllősi páros 1, Szepesi,Nagy páros 1.
(2015.04.27.)

.

A borsodi volánosok bizonyultak jobbnak

A férfi asztalitenisz NB I 16. fordulójában a Jászkun Volán Sport Club KFT. a Borsod Volán együttesét fogadta. A középmezőnyben tanyázó vendégek ősszel sima győzelmet arattak a szolnokiak felett. 
Ezúttal a Molnár István-Ifj. Szöllősi Péter páros győzelemmel kezdett, sőt Molnár egyéniben is nyert, ezt követően viszont rendre  miskolci sikerek következtek, ezalól csak Molnár-meccsei jelentettek kivételt, Pisti három egyes találkozó megnyerésével zárta a délutánt. Jobbnak  bizonyult Nemesnél, Tóthnál és Dorosnál is, csak Kővárival nem bírt. A utolsó körben Szepesi Bence legyőzte Tóthot, ezzel alakult ki a 13:5-ös vendég győzelem.

Jászkun Volán Sport Club KFT. - Borsod Volán 5:13

Szolnoki győzelmek: Molnár I. 3, Szepesi B. 1,  Molnár-Ifj. Szöllősi páros 1.

(2015.04.20.)

.
 .
Drámai csata után döntetlen Apagyon

A férfi asztalitenisz NB I 15. fordulójában kiesési rangadót rendeztek, hiszen a kilencedik helyen álló Jászkun Volán Sport Club KFT. a tizedik, sereghajtó Apagyhoz látogatott. Ősszel 10:8-as szolnoki siker született, ezúttal is szoros küzdelemre volt kilátás.
Parádésan kezdtek a vendégek, hiszen Molnár István és Ifj. Szöllősi Péter párosa mellett Nagy Sándor, Ifj. Szöllősi és Molnár is győzelemmel kezdett egyesben, így megléptek a volánosok 4:2-re. A második kör végén is kettő volt a különbség, Molnár és Nagy volt eredményes. Azonban a harmadik "forduló" az Apagyé volt, akkor csak Ifj. Szöllősi hagyta el győztesen az asztalt.  Egalizált a nyírségi együttes. 7:7-ről kezdődött a záró kör. Molnár István hozta a kötelezőt, de a következő két meccs "elúszott", így 9:8-as hazai előnynél játszotta az utolsó meccset Szepesi Bence a hazaiak addig nyeretlen játékosával, Fodorral. Szepesi meccslabdát hárítva kerekedett felül, így az egyik pontot elhozta a Volán Apagyról. 
A 9:9-es döntetlen azt jelenti, hogy a szolnokiaknak megmaradt az esélyük a nyolcadik, bennmaradást érő helyén elérésére, de ahhoz az utolsó fordulóban a Szeged AC ellen minimum 12:6-os sikert kell aratni, amennyiben az addig hátralévő két összecsapáson nem sikerül pontot szerezni a Borsod Volán vagy a Gödöllő ellen. 
A miskolciak ellen április 18-án 11 órától hazai pályán, a Gépipari szakközépiskola tornatermében játszik a Volán.

Apagy- Jászkun Volán Sport Club KFT. 9:9

Szolnoki győzelmek: Molnár István 3, Nagy Sándor 2, Ifj. Szöllősi Péter 2, Szepesi Bence 1, Molnár I.-Ifj. Szöllősi páros 1
2015.04.11

A listavezető legyőzte a Volánt

A férfi asztalitenisz NB I 13. fordulójában a Jászkun Volán Sport Club KFT. csapata a tabellát vezető Egerhez látogatott. A hazaiak a szezon előtt három meghatározó játékost is igazoltak, így nem meglepő, hogy vezetik a bajnokságot. 
A szolnokiak tisztességgel helytálltak a hevesiek otthonában, hiszen Molnár István két sikert is elkönyvelhetett. Legyőzte a hozzá hasonlóan ifjúsági válogatott Timafalvit és Banokot is nagy magabiztossággal verte. A Nagy Sándor és Szepesi Bence alkotta páros megnyerte a maga mérkőzését a találkozó elején. Ezen kívül több alkalommal is közel álltak a volánosok a győzelemhez esélyesebb riválisaik ellen. Szepesi két- Nagy és Ifj. Szöllősi Péter egy-egy döntőszettes vereséget szenvedett. A 15:3-as végeredmény simának tűnik, de több mint négy órás találkozó igazán paprikás és jó meccseket hozott.
Ezen a héten szombaton a Jászkun Volán a Ceglédet fogadja 11 órától a Gépipari szakközépiskola tornatermében.


Eger - Jászkun Volán Sport Club KFT.   15:3

Szolnoki győzelmek: Molnár István 2, Szepesi-Nagy páros 1
)

Nem volt esély Szécsényben

A férfi asztalitenisz NB I 12. fordulójában a Jászkun Volán Sport Club KFT. a tabellán második helyen álló Szécsényhez látogatott.  A hazaiakról tudni kell, hogy a soraikban felnőtt válogatott játékos is van Kriston Dániel személyében. A mérkőzés hamar eldőlt, így csak részsikerekre volt lehetősége a szolnokiaknak, közülük Molnár Istvánnak jött össze két győzelem. Nagy Sándor és Ifj. Szöllősi Péter is közel állt egy-egy győzelemhez, de előbbi 2-1-es- , utóbbi pedig 2-0-ás előnyből veszített el egy-egy találkozót. A nógrádiak 16:2-es sikert arattak.
(2015.02.23.)
Kecskeméti siker Szolnokon

A férfi asztalitenisz NB I. 11 .fordulójában a Jászkun Volán Sport Club KFT. az Univer-Sport Kecskemétet fogadta. A szolnokiak esélye már a mérkőzés kezdete előtt lecsökkent, hiszen a csapat legeredményesebb játékosa, Molnár István Patrik betegség miatt ezúttal nem játszott. Helyette Molnár László szerepelt, aki egy találkozót nyert, tehát a kötelezőt hozta. Akárcsak Szepesi Bence és Ifj. Szöllősi Péter, akik szintén egy győzelmet szereztek.  Nagy Sándor viszont két sikert  könyvelhetett el. Nagy Szepesivel párosban is eredményes volt.  A papírforma érvényesült, 12:6-os vendég siker született.
(2015.02.16.)

Szoros vereség a Gödöllőtől Molnár-parádéval

A Jászkun Volán Sport Club KFT. NB I-es férfi együttese a nyolcadik fordulóból elhalasztott mérkőzésén a minap a Gödöllőt fogadta. A roppant erős játékosállománnyal rendelkező vendégek a bronzéremért vannak nagy harcban a bajnokságban, ami nem csoda, hiszen őket erősíti a Németorszából hazatérő Martinecz és a hosszú éveken át Ausztriában légióskodó Bak Imre.
A találkozó Molnár István Patrikról szólt, hiszen első meccsét nehezen hozta, de ezt követően lemosta az asztalról kiváló riválisait (Martineczet és Bakot is). Bámulatos játékot mutatott be szettet is alig engedett ellenfeleinek, minda négy egyéni mérkőzését megnyerte a 16 esztendős játékos. Párosban is győzött Ifj. Szöllősi Péterrel az oldalán. Egyesben Nagy Sándor és Ifj. Szöllősi nyert még egy-egy meccset, így 11:7-es vendég siker született.
Jászkun Volán Sport Club KFT
. - Gödöllői EAC  7:11

Szolnoki győzelmek: Molnár István 4, Nagy Sándor 1, Ifj. Szöllősi Péter 1, Molnár-Ifj. Szöllősi pár 1
(2015.01.18.)Az esélyesebb szegediek nem adtak esélyt a Volánnak

Az férfi asztalitenisz NB I 10. fordulójában a Jászkun Volán Sport Club KFT. csapata az ATSK Szeged otthonába látogatott. A hazaiak a harmadik helyért küzenek, míg a szolnokiak a bennmaradásért, így a papírforma a szegediek győzelmét jósolta. Ez be is igazolódott, a találkozó elején mindegyik szoros meccset az ATSK játékosai nyertek és innentől már csak a tisztességes helytállás lehetett a vendégek célja. Ez részben sikerült, hiszen Nagy Sándor és a Ifj. Szöllősi Péter is két egyéni győzelemet aratott, így 14:4-es szegedi siker született.
ATSK Szeged - Jászkun Volán Sport Club KFT 14:4
Szolnoki győzelmek: Nagy Sándor 2, Ifj. Szöllősi Péter 2

Molnár mindent megnyert Szegeden, de a Volán így is kikapott

A férfi asztalitenisz NB I-ben kilencedik fordulójában a Jászkun Volán SC KFT I. a Szeged AC II. otthonába látogatott. Molnár István Patrik valósággal szárnyalt a találkozón. Mind a négy egyéni mérkőzését megnyerte, az "áldozatok" között volt a korábbi ifjúsági válogatott Erdélyi Szabolcs is. Molnár az egyetlen szoros meccsét éppen ellene játszotta, de azt is behúzta, így négy egyénit nyert és emellett Ifj. Szöllősi Péterrel párosban is győzött, így 100%-os maradt a délután során. A csapat többi tagja közül csak Szepesi Bence nyert egy meccset Koszó István ellen hátrányból fordítva. 12:6-os szegedi siker született.
 A Jászkun Volán SC KFT a tabellán holtversenyben a nyolcadik helyen áll az NB I-ben négy ponttal az őszi zárás után, azonban a Gödöllő elleni 8. fordulóból elhalasztott meccset később pótolják, így még akár gyűjthetnek pontot a volánosok.

Szeged AC II - Jászkun Volán SC KFT I.  12:6

Szolnoki győzelmek: Molnár István Patrik 4, Szepesi Bence 1, Molnár-Ifj. Szöllősi pár 1Jászkun Volán-siker az NB I-ben

Az asztalitenisz NB I 6. fordulójában a Jászkun Volán SC KFT. az Apagy csapatát fogadta. A párosok után a vendégek vezettek 2:0-ra. Az első egyéni kör remekül sikerült a szolnokiaknak, Molnár István, Nagy Sándor és Szepesi Bence is győzött. A második "fordulóban"  Molnár és Nagy mellett Ifj. Szöllősi Péter is nyert és ekkor már a hazaiaknál volt az előny (6:4). A folytatásban is jól játszottak a volános fiúk, Molnár, Nagy és Szepesi is eredményes volt újra és 9:7-es előnyre tettek szert. Ekkor Ifj. Szöllősi legyőzte Hodászt és ezzel, a Jászkun Volán SC megnyerte a mérkőzést 10:8-ra és feljött a tabellán holtversenyben a 8. helyre.

Jászkun Volán SC KFT - Apagy   10:8

Szolnoki győzelmek: Molnár István 3, Nagy Sándor 3, Szepesi Bence 2, Ifj. Szöllősi Péter 2.
Molnár-remeklés, de vereség Cegléden

Cegléden állt asztalhoz a Jászkun Volán Sport Club KFT. férfi csapata az NB I 5. fordulójában. A tavalyi bronzérmesek ellen nem számított esélyesnek a szolnoki csapat. A mérkőzés elején Molnár István Patrik legyőzte az ifjúsági ranglistán nála két hellyel előrébb lévő Kovácsot, aki a hazaiak legjobbjának számít. Molnár a folytatásban is parádézott és mind a négy egyéni mérkőzését nagy magabiztossággal nyerte meg. Szepesi Bence és Ifj. Szöllősi Péter egy-egy győzelmet könyvelhetett el. A találkozóra jellemzőek voltak, a nagyon szoros és kiélezett összecsapások, ám a az esetek nagy részében a ceglédiek kerekedtek felül minimális különbséggel, ennek köszönhetően nyertek 12:6-ra.

Cegléd- Jászkun Volán SC KFT 12:6

Jászkun Volán SC KFT:: Molnár I. 4, Szepesi B. 1, Ifj. Szöllősi P. 1, Nagy S. 0, Molnár-Ifj.Szöllősi pár 0, Nagy-Szepesi pár 0

Helytállt a listvazető Eger ellen a Jászkun VolánSC KFT.

A férfi asztalitenisz NB I negyedik fordulójában a bajnokságban első helyen álló Eger látogatott Szolnokra a JászkunVolán SC KFT-hez, A vendégek három játékossal erősítették meg nyáron az addig sem gyenge keretüket.
A hétvégi találkozón a Molnár István két győzelmt szerzett, Banok mellett Pálosit is legyőzte hátrányból fordítva. Ifj. Szöllősi Péter szintén két egyéni mérkőzést nyert, mégpedig Timafalvi és Banok ellen. Nagy Sándor és Szepesi Bence is egy-egy nyert meccset tudhatott magáénak, mindketten Banok ellen voltak eredményesek.
Végül 12:6-os egri siker született.

Jászkun Volán SC KFT - Eger  6:12

Volános győzelmek: Molnár I. 2, Ifj. Szöllősi P. 2, Nagy S. 1, Szepesi B. 1

Papírforma-vereség a Szécsénnyel szemben

A férfi asztalitenisz NB I harmadik fordulójában a Jászkun Volán SC KFT. a tavalyi ezüstérmes Szécsényt fogadta. A vendégek ráadásul felnőtt válogaott játékossal erősítettek a nyáron, Kriston Dániel személyében.
A papírformának megfelelően elhúzott a Szécsény a mérkőzés elején és magabiztos sikert aratott. Szolnoki részről Ifj. Szöllősi Péter nyert két egyéni mérkőzést (Nagy Miklóssal és Horváth Miklóssal szemben). Molnár István egyet nyert mégpedig Horváth ellen, Szepesi Bence és Nagy Sándor ezúttal győzelem nélkül maradt. A Szécsény végül 15:3-ra győzött.
(2014.09.29.).Kiváló rajt után vereség a Szeged ellen

A férfi asztalitenisz NB I 1. fordulójában a Jászkun Volán SC KFT. a dobogóra esélyes ATSK Szegedet fogadta. A szegediek alaposan megerősödtek az elmúlt évhez, hiszen leigazolták Dr. Bohácsot, aki egyértelműen az első számú játékosuknak számít.
Ennek ellenére a volánosok 2-0-ra vezettek, miután mindkét páros meccset megnyerték: a Nagy Sándor, Szepesi Bence és a Molnár István, Ifj. Szöllősi Péter pár is 3-1-re győzött. A folytatás már nem alakult ilyen jól. Ifj. Szöllősi nyert két mérkőzést (Csetle és Lele ellen), Molnár egyet (Csetle ellen győzött), Nagy és Szepesi ezúttal győzelem nélkül maradt. Végül 13-5-ös vendég siker született.


Volán-győzelmek: Ifj. Szöllősi 2, Molnár I. 1, Nagy-Szepesi pár 1, Molnár-Ifj. Szöllősi pár 1.
Szeged-győzelmek: Dr. Bohács 4, Ferencz 4,  Lele 3, Csetle 2.
.
             Molnár István Patrik                             Nagy Sándor                                                         Szepesi Bence                                      Ifj. Szöllősi Péter


Megkezdi szereplését az NB I-ben a Jászkun Volán SC KFT. férfi csapata.

A Jászkun Volán SC KFT. férfi együttese a tavalyi évben óriási fölénnyel, mind a 18 mérkőzését megnyerve végzett az NB II Észak-keleti csoportjának első helyén. Ezzel a teljesítménnyel jogot szerzett magának az NB I-ben való részvételre. A tavalyi szezonban az NB II-es játékos-rangsorban,  Lukács Richárd az első, NagySándor a harmadik, Molnár István Patrik az ötödik, Ifj. Szöllősi Péter a hetedik helyen végzett. Az idei NB I-es szezonra egy helyen változott az összeállítás: Lukács Richárd helyett Szepesi Bence fog szerepelni, Lukács ugyanis Csákvárra igazolt. A gárda célja a bennmaradás kiharcolása. Több csapat is jelentősen megerősödött a nyáron. Szeptember 7-én  a dogobós helyre pályázó ATSK Szeged ellen kezd a szolnoki Gépipari tornatermében a Volán
.


Nagypál Csilla a 2014-2015-ös szezonban az Univer Kecskemét csapatánál szerepel kölcsönben a női Extra Ligában.
Nagypál Márta a férfi NB III-as csapatot erősíti ebben az évadban.


2013-2014 NB II Észak-keleti csoport:


1. forduló: Gödöllői EAC II.- Jászkun Volán SC Kft. I. 6:12

Magabiztos győzelemmel kezdte az NB II-es bajnokságot férfi csapatunk Gödöllőn. A Gödöllő II. elleni mérkőzézésen a Nagy Sándor, Molnár István és a Lukács Richárd, Szöllősi Péter páros nyert. Az első két körben azonban csak Lukács és Szöllősi hozta meccseit, ezért a vártnál szorosabb volt az állás 10 meccs után (6-4 ide). A hátralévő két összecsapásán Nagy Sándor javított és az utolsó találkozóját Molnár István is behúzta. Lukács Richárd 100 %-os maradt. Ezzel kialakult a 12-6-os végeredmény.

Szolnoki győzelmek: Lukács Richárd 4, Szöllősi Péter 3, Nagy Sándor 2, Molnár István Patrik 1. Molnár-Nagy 1, Lukács-Szöllősi pár 1.
-
2.forduló: Jászkun Volán SC Kft.  I. - Nyírmadai ASE 16:2

    Csapatunk a hétvégén a Nyírmada gàrdàjàt fogadta NB II-es mérkőzésen. Lukács Richàrd szettveszteség nèlkül hozta mind a négy talàlkozòjàt, Nagy Sándor is nyerte minden meccsét. Molnàr Istvàn és Szöllősi Péter hàromszor volt eredményes, így alakult ki a 16-2-es volànos siker.
    Szolnoki győzelmek: Lukàcs R. 4, Nagy S. 4, Molnàr I. 3, Szöllősi P. 3.  Molnár-Nagy 1 és Lukács-Szöllősi 1.

-
3. forduló: Váci Reménység II. - Jászkun Volán SC Kft.  I. 5-13
Vácon is sima győzelmet arattunk, annak ellenére is, hogy az ellenfél a korábbi fordulókhoz képest alaposan beerősített, NB I-ben szereplő játékosokat játszatott Klucsár és Jóna személyében. Utóbbi tudta tartani a lépést a mieinkkel, ugyanis hármat nyert, igaz abból kettőt döntő szettben minimális különbséggel. Lukács Richárd ismét veretlen maradt, Nagy Sándor és Molnár István is jól teljesített, mindössze egyszer vesztett egyéniben.
Győzött: Lukács 4, Molnár I. 3, Nagy  3, Szöllősi 2, Lukács-Szöllősi 1
-
4. forduló: Jászkun Volán SC Kft. I - Trio-Maxi Kemecse 15-3
Az eddigi két százszázalékos csapat rangadója gyorsan eldőlt a Volán javára, hiszen 5-0-al kezdtek a hazaiak. A vendégeknél csak Tóth Zsolt nyert meccset, igaz ő hármat is, Lukács Richárd magabiztosan verte. Érdekesség, hogy ez a két játékos tavaly az Extra Ligában találkozott egymással, jelenleg ők ketten számítanak az NB II-es bajnokság két legjobbjának. Molnár István, Nagy Sándor és Szöllősi Péter is hozta a többi három összecsapását. Így a rangadó kiütéses szolnoki sikert hozott.
Győzött: Lukács 4, Molnár I. 3, Nagy 3, Szöllősi 3 Molnár-Nagy 1., Lukács-Szöllősi 1
-
5. forduló: Egri ÁFÉSZ II. -Jászkun Volán SC Kft. I. 2:16
A hazaiaknál két angol fiú is jászott, deesélyük nem volt a győzelemre. Molnár Istvánnak és Szöllősi Péternek becsúszott egy váratlan vereség,Lukács Richárdés Nagy Sándor  magabiztos volt, így 16-2-re nyert a Volán.
Győzött: Lukács 4, Nagy 4, Molnár I. 3, Szöllősi 3 Lukács- Szöllősi 1, Molnár-Nagy 1
-
6. forduló: Jászkun Volán SC Kft. I. - Pénzügyőr III.    15:3
A veretlen szolnokiak az eddig egy vereséggel és öt győzelemmel álló fővárosiakat fogadták.  A találkozó gyorsan eldőlt, hiszen a hazaiak 2-0-ra, 5-1, majd pedig 10-1-re elhúztak. Lukács Richárd, Molnár István és Nagy Sándor is hibátlan maradt, így végül nagyon sima volános győzelem született.
Győzött: Lukács 4, Molnár I. 4, Nagy 4, Szöllősi 1, Lukács-Szöllősi 1, Molnár I.-Nagy 1
-
7. forduló: Ózdi SE I. - Jászkun Volán SC Kft. I.   0:18
Ezúttal összejött  mindenki számára a 100 %-os teljesítmény. A listavezető szolnokiak magasabb játéktudása mind a tizennyolc összecsapáson érvényesült  a tabella nyolcadik helyén álló ózdiak ellen.
Győzött: Lukács 4, Molnár I. 4, Nagy 4, Szöllősi 4, Lukács-Szöllősi 1, Molnár I.-Nagy 1
-
8. forduló: Apagy SE II. - Jászkun Volán SC  Kft. I.   1:17
A volánosok a várakozásoknak megfelelően újabb kiütéses győzelmet arattak. Lukács Richárd és NagySándor könnyedén nyerte mind a négy találkozóját. Molnár Istvánnak két szoros derbije volt, de behúzta ezeket is, így hibátlan maradt. Szöllősi Péter három sima győzelme után a végén veszített, így az Apagy megszerezte becsületpontját.
Győzött: Lukács 4, Molnár I. 4, Nagy 4, Szöllősi 3, Lukács-Szöllősi 1, Molnár I.-Nagy 1
-
9. forduló: Jászkun Volán SC Kft. I. - Diósgyőr ASE  17:1
Kiütéses szolnoki siker született a tabella negyedik helyén álló miskolciakkal szemben. Lukács Richárd, Molnár István és Szöllősi Péter is fölényesen nyerte minden összecsapását, kétség sem férhetett hozzá, hogy melyik a jobb csapat. A Volán így a bajnokság feléhez érkevze továbbra is 100%-os teljesítménnyel, magabiztosan vezeti az NB II Észak-keleti csoportját.
Győzött: Lukács 4, Molnár I. 4, Szöllősi 4, Nagy 3, Lukács-Szöllősi 1, Molnár-Nagy 1

10.forduló: Jászkun Volán SC Kft. I. - Gödöllő EAC II. 14:4
A listavezető volánosok újabb könnyed győzelmet arattak. Ezúttal a negyedik helyen álló, tartalékos összeállításban játszó Gödöllőt verték 14:4-re. Lukács Richárd a szezon tizedik meccsén is veretlen maradt.
Győzött: Lukács 4, Molnár I. 3, Szöllősi 3, Nagy 2, Lukács-Szöllősi 1, Molnár-Nagy 1

11. forduló: Nyírmada - Jászkun Volán SC Kft. 1:17
A bajnokság első helyén álló Volán újabb nagyon sima győzelmet aratott. A mérkőzés során az egyetlen vereséget a Molnár I.-Nagy duó szenvedte el.  Szoros meccs is alig akadt a bajnoki találkozón.
Győzött: Lukács 4, Molnár I. 4, Nagy 4, Szöllősi  4, Lukács-Szöllősi 1
 
12. forduló: JászkunVolán Sc Kft - Váci Reménység II. 17:1
Teljesen egyoldalú mérkőzásen csak az volt a kérdés, hogy tud-e meccset nyerni a Vác. Egyet sikerült nekik a záró körben, így alakult ki a 17:1-es végeredmény.
Győzött:
Lukács 4, Molnár I. 4, Nagy 4, Szöllősi  3, Lukács-Szöllősi 1, Molnár-Nagy 1

13.forduló: Kemecse - Jászkun Volán SC Kft.  I. 5:13
Molnár István a cseh nemzetközi bajnokság miatt nem tudott a csapattal tartani, Molnár László helyettesítette és nyert 2-t. Lukács Richárd ismét veretlen maradt. A második helyezett ellen fölényes győzelmet aratott a Volán.
Győzött:
Lukács 4, Nagy 3, Szöllősi  2, Molnár L 2, Lukács-Szöllősi 1, Molnár L.-Nagy 1  

14: Jászkun Volán SC Kft. I. - Eger II. 13:5
Molnár Istvánt ezúttal Dr. Sági László helyettesítette és egy egyéni valamint egy páros győzelemet könyvelhetett el. Szöllősi és Nagy egy-egy váratlan vereséget szenvedett, Lukáccs 100%-os maradt.
Győzött:
Lukács 4, Nagy 3, Szöllősi  3, Dr. Sági 1, Lukács-Nagy1, Dr.Sági-Szöllősi 1

16. forduló: Jászkun Volán SC Kft. I. - Ózd 18:0 játék nélkül
A vendég csapat nem jelent meg a találkozón.

17. forduló: Jászkun Volán Sc Kft. I. -  Apagy II. 17:1
A Jászkun Volán ezen a találkozón bebiztosította bajnoki címét és ezzel egyúttal jogot szerzett az NB I-es indulásra.
Győzött: Lukács 4,  Szöllősi  4, Nagy 4, Molnár I.  3, Lukács-Szöllősi 1, Molnár-Nagy 1.

18. forduló: Diósgyőr - Jászkun Volán SC KFT.  1:17
A záróforulóban Molnár István nem játszott, hiszen a spanyol nemzetközi bajnokságon szerepelt, őt Molnár László helyettesítette. A várakozásnak megfelelően kiütéses szolnoki siker született: Lukács, Nagy és Szöllősi is veretlen maradt. Lukács Richárdnak az a bravúr is összejött, hogy az egész bajnokságban az összes meccsét megnyerte, így 67-ből mind a 67 összecsapását. A Jászkun Volán SC pedig 18-ból 18 győzelemmel a mezőnyből toronymagasan kiemelkedve lett bajnok és jutott fel az NB I-be.
Győzött: Lukács 4, Nagy 4, Szöllősi 4, Molnár L. 3 Lukács-Szöllősi 1, Nagy-Molnár L. 1


A CSAPAT TAGJAI:
 
                                   
                 
ifj. Szöllősi Péter                                          Lukács Richárd                                         Nagy Sándor                                                  Molnár István Patrik                                NŐI EXTRA LIGA
Női csapatunk az Extra Ligában veszi fel a küzdelmet.

1. forduló : Univer Sport Kecskemét - Jászkun Volán SC Kft. I  8:2

    Női csapatunk az Extra Liga első fordulójában Kecskemétre látogatott. A találkozó esélyesei a hazaiak voltak és érvényesíteni tudták a papírformát, de volt okuk az örömre a mieinknek is. Nagypál Csilla legyőzte a korábbi ifjúsági válogatott Végh Zsuzsannát és Németh Ágnest is. Továbbá a 12 éves Nagypál Mártának meccslabdája volt a védekező stílusú Németh Ágnes ellen, akitől néhány hónappal ezelőtt még simán kikapott.
    Győzelmek: Nagypál Csilla 2.

-
2. forduló: Szekszárdi AC - JászkunVolán SC Kft. I. 10:0
A tavalyi bronzérmes ellen nem fog esély. Nagypál Csillának jó esélyes volt a győzelemre a felnőtt egyéni ranglistán 10. helyen álló Szvitacs Alexa ellen, de végül veszített. Bemutetkozott csapatunk, az új igazolásunk: Fekete Zsuzsanna.
-
3. forduló: Jászkun Volán SC Kft. I - Postás SE  I.  0:10
A címvédő ellenében a mieink szett-győzelemre voltak képesek, a papírforma igazolódott be.
-
4. forduló: Jászkun Volán SC Kft  I. - Budaörsi SC 1:9
A tavalyi Bajnokok Ligája döntőt játszó budaörsieket fogadta a Volán. Nagypál Csilla óriási bravúrt hajtott végre, hiszen életében először legyőzte Hepke Johannát. Ezen kívül még több ígéretes találkozót játszott Csilla és testvére Márti.
Győzött: Nagypál Csilla 1.
-
5. forduló: Postás SE II. - Jászkun Volán SC Kft. I. 8:2
Szenzációsan kezdtünk, hiszen a páros megnyerte Nagypál Márta és Csilla, nem akármilyen bravúrt végrehajtva a Varga Tímea, Matastik Eszter duó ellen. Sőt Csilla egyéniben győzelemmel kezdett Lakatos Brigittával szemben. Utána semmi sem jött össze.
Győzött: Nagypál Csilla 1, Nagypál Cs.- Nagypál M. 1
-
6. forduló: Jászkun Volán SC I. - Bp. ERDÉRT I.   4:6
Nagypál Csilla remek teljesítményt nyújtott, minden meccsét megnyerte, Tarsoly Zsófia egy győzelemmel segítette a csapatot, de nagyon közel állt ahhoz, hogy még egyet nyerjen. Nagypál Márta szoros összecsapásokon maradt alul.A fővárosiak minimális különbséggel, de hozták a mérkőzést (4-6)
Győzött: Nagypál Csilla 3, Tarsoly Zsófia 1
-
7. forduló: DKSE MTK - Jászkun Volán SC I.   10:0
Minden szoros mérkőzés elúszott, párosban és Nagypál Csilla egyéniben is több szettet nyert állásból veszített el minimális különbséggel.

8. forduló: Jászkun Volán SC Kft. - Kecskemét 2:8
Nagypál Csilla és Tarsoly Zsófia szenzációs párosgyőzelemmel kezdte a mérkőzést, de a folytatásban Csilla két találkozóját is előnyből veszítette el. A 12 éves Nagypál Márta nagy bravúrt ért el: legyőzte a korábbi  ifi válogatott kerettag Bándót nagy küzdelemben.
Győzött: Nagypál Márta 1, Nagypál Csilla-Tarsoly Zs. 1
-
A CSAPAT TAGJAI:

                  
                          Nagypál Csilla                                                   Nagypál Márta                                               Tarsoly Zsófia                                  Fekete Zsuzsanna                             


                  

                                                        Buzás Dóra                           A csapat és Szöllősi Péter edző


FÉRFI NB IIIMásodik számú férfi csapatunk az NB III  "Alföld" csoportjában versenyez

A CSAPAT TAGJA

I:

                      
                  Molnár László                                                              Zelei Norbert                                 Bende Tamás                                  Bodor Lajos

                                                                             

                                                                                                 

             A(z) Dr. Sági László 2.jpg megjelenítéseA(z) Dr. Sági László 2.jpg megjelenítése

   

 

                             Gáspár Mihány                                         Bolyhos Ferenc                                           Dr. Sági László               Bali ZoltánKÖLCSÖNADOTT JÁTÉKOSAINK:

                   
               Nagypál Csilla                                                          Lukács Richárd                    
               Univer-Kecskemét Extra Liga                         Publó-Csákvár (NB I)


Kapcsolati információk

5000 Szolnok, Sajtó u 7. 1. / 1.
Telefon:
jaszkunvolansc@freemail.hu
))�)���"<"m��N %9"��^��<"}+O_f�8#��) ���"<&��7\�"�+�<��#|%))6�/�|/���2 ]G�"Q>�N-�%�, �)��\���/X"|#=�"M�L�'>�\������N�8"|\G�8�UN%ZV嵽 �\_ إv> MG"A8G"�`U8�QN%%]�)����TM�A"MD("|%E8�J�%�&�)]��"<G ԡN S;"�]�+N G�%��)�$�$� �"�@)]��"?8�FN#C;)) )=��\/���9"ܠ��j��i)���L/'=�"��&=%$,ij)��"@D Сu"|#}(]�W*~ �S�"@A�� Cl/��N#N))v��\/إr= NGu="��"L&Q:��#�H))6���)>; y"�&�"<8">;zP��)Y_�"<," ���2 �" W�\G�B�4P%V�K�/�"<8"���M�Q#�5]�"}P$��)�� �"<8"��">5w8"`�\@�tP%}"�)�H�"�"�l�2 }7"<\�eB�UЅ"?,it)՚�$�$�!�#<#"�